این مرکز در بهمن ماه سال 1389 افتتاح گردیده و تا این لحظه فعالیت خود را با برنامه های فرهنگی و هنری و ادبی ادامه داده است.

 

در حال حاضر این مجموعه دارای6269  جلد کتاب در فضایی دلنشین با مساحت 1000متر مربع دارای یک سالن برای مطالعه اعضا می باشد.

خدمات مرکز :  

اجرای فعالیت های فرهنگی  ویژه اعضا حقیقی و مجازی

 

بخش های مرکز :   کتابخانه کودک ونوجوان، سالن آمفی تئاتر۱۵۰ در مساحت  متر مربع  

امکانات ویژه مرکز :   سالن مطالعه کودک ونوجوان / سالن آمفی تئاتر / کارگاه هنری

خدمات فراگیر :   ندارد.

روز و ساعات فعالیت مرکز

   یک شیفت از 8 صبح الی

  13:30 

 روزهای زوج اعضا پسر و روز های فرد اعضا دختر

پرسنل :   ۱ مربی فرهنگی- ۱ نفر مسئول مرکز - ۲ نفر نیروی هنری - 1 نفر خدمات

شرایط عضویت :    داشتن حداقل ۶ سال تا ۱۷ سال  و پرداخت شهریه ۲۰۰۰۰ تومان برای عضویت در مرکز حقیقی

________________________________________

نشانی :  بلوار پیام آوران ،جنب هایپر مادر

تلفن :   تلفن :  ۴۲۵۲۳۵۴۰

مسئول مرکز :   خانم فراوش

 

 

اخبار مرکز:

 

 

  • 1404/05/21 - 09:31
  • تعداد بازدید: 795
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه
در ادامه فعالیت موکب کانون خوزستان؛

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

در ادامه فعالیت‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند.

به گزارش روابط‌عمومی اداره‌کل کانون پرورش فکری خوزستان، در ادامه برنامه‌های موکب فرهنگی‌هنری کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان استان خوزستان، روز دوشنبه ۲۰ مردادماه ۱۴۰۴ دو گروه از اعضای دختر مراکز فرهنگی‌هنری این کانون به مرز چذابه اعزام شدند تا با اجرای برنامه‌های متنوع فرهنگی و هنری، حال‌وهوای مسیر پیاده‌روی اربعین را معنوی‌تر کنند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه نخست متشکل از اعضای گروه سرود دختران کانون پرورش فکری بود که با اجرای سرودهای آیینی و مناسبتی اربعین در مواکب مختلف مرز چذابه، فضای روح‌بخش و حماسی ویژه‌ای برای زائران اباعبدالله الحسین(ع) ایجاد کردند. استقبال پرشور زائران از این برنامه‌ها، نشان‌دهنده تأثیر عمیق هنر متعهد بر دل‌های عاشورایی بود.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

گروه دوم نیز شامل اعضای نوجوان فعال و کانون‌یاران دختر مراکز فرهنگی‌هنری اهواز بود که با اهدای دست‌سازه‌های حسینی – شامل کاردستی‌ها، یادبودها و نمادهای عاشورایی – به کودکان و نوجوانان زائر، لحظاتی سرشار از محبت و ارادت را رقم زدند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

اعضای این دو گروه علاوه بر فعالیت‌های هنری، در موکب فرهنگی‌هنری استان خوزستان نیز به برگزاری کارگاه‌های فرهنگی و خدمت‌رسانی به زائران حسینی پرداختند و جلوه‌ای از همدلی، مسئولیت‌پذیری و عشق نسل نوجوان به فرهنگ عاشورا را به نمایش گذاشتند.

اعزام گروه‌های دختران کانون پرورش فکری خوزستان به مرز چذابه

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

شخصی سازی

انتخاب حالت کور رنگی

انتخاب رنگ

اندازه فونت